Koktajl z czerwonych pomarańczy

koktajl z czerwonych pomarańczy

Kiedy z pomarańczy wyciskamy sok, często pozostaje sporo mąższu, którego nie da się do końca wycisnąć. Wydaje mi się, że to marnotrawsto. Moich cudownych ;) czerwonych pomarańczy zostało już tylko kilka i badzo nie chciałam wyrzucać czegokolwiek, dlatego obrałam je ze skórki (znów zrobiłam tonę kandyzowanej i teraz zastanawiam się co ją z taką ilością zrobię? ;)), pokroiłam na mniejsze kawałki i wrzuciłam do blendera i zmiksowałam. Można dorzucić inne owoce, dosypać brązowego cukru itd. itp. Wyszedł przepyszny koktajl z kawałkami pomarańczy.

koktajl pomarańczowy

  • 0

    Ocena ogólna

  • Ocena czytających: 0 Głosy

Udostępnij

Może Cię zainteresować

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Required fields are marked *