I znowu poniedziałek. Ciężki dzień w pracy za mną. Siedzę i piszę dla Was ten post. Kiedy przygotowywałam tę roladę, nie planowałam jej umieszczeć na blogu. Zdjęcia zrobiłam, bo już mi to weszło w nawyk, a aparat został praktycznie stałym wyposażeniem kuchni. Wyszła najlepsza rolada ze schabu jaką kiedykolwiek zrobiłam. Wszystko dzięki czosnkowi niedźwiedziemu, któryCzytaj dalej

0
Udostępnij

Mój garnek rzymski kupiłam będąc na urlopie w Budapeszcie. Wówczas myślałam, że będę w nim piekła przepyszne chleby. Niestety po kilku nieudanych próbach powędrował na szafkę, gdzie przez kilka miesięcy się kurzył. Szczerze mówiąc, nie byłam pewna czy będę go jeszcze używać. Do czasu, aż postanowiłam go wypróbować z… mięsem. Czyli użyć go do tegoCzytaj dalej

0
Udostępnij